fredag 27 juni 2014

Tack för en oförglömlig vecka!

Oerhört stort tack för en oförglömlig vecka med er alla! Nu är den andra veckan på Star Camp 2014 över och vi vill tacka er alla för en rolig och lyckad vecka med er. 

Under dagen har vi som vanligt kört vår turnering i båda hallarna och de lag som tog sig hela vägen var lag Musse och Puff. En riktigt tajt match men efter ett sent avgörande skrevs siffrorna till 5-4 till Puff. Stort grattis! 


Varje år delar vi på Star Camp ut en utmärkelse tillsammans med Friends. Veckans kompis delas ut till en kille eller tjej som under lägerveckan både har varit en bra och snäll kompis på och utanför planen och även får alla att känna sig välkomna i gruppen. Veckans utmärkelse gick till Rebecca.

Det var en hel del andra priser som delades ut under avslutningen, bl.a. vinnarna i vår fototävling under gårdagen, bäst städade rum och även snabbaste städade rum. Grattis! 


Vi ledare vill tacka er deltagare som gjort denna veckan till ett minne för livet och vi hoppas att vi ses på Star Camp 2015! Anmälan är redan öppen - http://register.starcamp.se/Veckans film som visades på avslutningen kan ni se om och om igen här: https://www.youtube.com/watch?v=fpCXxHQlX7c&list=UUuBIfdTOysVVF8zenu_i-KQ

Tack för denna veckan! 

Cya on Star Camp 2015!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar