torsdag 19 juni 2014

Tack!

Stort tack för denna oförglömliga vecka! Första veckan på Star Camp 2014 är över och vi tackar er alla för en riktigt bra vecka med er! Mycket känslor, minnen och skratt under dagens avslutning på en och samma gång.

Under dagen har turneringen hållit på i båda hallarna laget som tog sig hela vägen var Kalle Anka! Stort grattis! Vinst med 2-1 i finalen mot Peter Pan.

Vi på Star Camp har under många år haft en utmärkelse som vi delar ut tillsammans med Friends. Veckans kompis delas ut till en kille och en tjej som under veckan har varit en bra kompis både på och utanför planen och varit en schyst kompis. Årets utmärkelser gick till - Alfred, Wilma och Louise.

Även bästa städade rum fick pris och det tog tjejerna från Mölnlycke hem då deras rum redan var klart innan frukost, starkt jobbat! 


Nu vill vi ledare tacka alla deltagare som har gjort denna veckan till ett minne för livet. Vi hoppas vi ses igen nästa år! Redan nu går det att ladda upp till Star Camp 2015 här: http://register.starcamp.se/


Givetvis kommer filmen från veckan upp på vår Youtubekanal där ni kan se den om och om igen, den hittar ni här: https://www.youtube.com/watch?v=AP4Zv8dYg-s&feature=youtu.be 

Ni hittar oss även på Facebook (https://www.facebook.com/pages/Star-Camp/163287720381040?ref_type=bookmark), Instagram(Starcamp14) och såklart här på bloggen. 

Tack alla som följt oss under veckan! 

Glad midsommar! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar