söndag 22 juni 2014

Välkommen Casper!

Välkommen! Casper Sletten från Norge är vår första stipendiat av två som kommer till lägret och får testa på att träna med Pixbo Wallenstams SSL-lag och får en gratis lägervecka på Star Camp.Från och med 2012 delar Pixbo Wallenstam Innebandy varje år ut Star Camps stipendium till två lovande ungdomsspelare, en kille och en tjej. Stipendiet riktar sig till unga spelare i åldern 12-15 år.

Kalevi Pessi, vice ordförande och elitansvarig i Pixbo Wallenstam Innebandy säger att det är oerhört viktigt att lyfta fram talangerna inom innebandyn:
- Det finns många fantastiska unga talanger inom innebandyn, men det finns också risk att vi tappar dem till andra idrotter om vi inte kan ge dem uppmärksamhet och utmaningar för fortsatt utveckling inom vår idrott. Pixbo Wallenstam har därför instiftat Star Camp stipendiet för att uppmärksamma just unga talanger som också är bra lagkamrater.

Kalevi motiverar även valet av Casper som årets stipendiat: 
- Casper Sletten spelar i Sveiva innebandy, Oslo Norge. Casper spelar med äldre killar och är klubbens största talang. Han är mycket ambitiös, träningsvillig och missar aldrig en träning. Han är en humörspridare i laget som också hjälper till att träna föreningens yngsta spelare.


Välkommen Casper! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar