måndag 30 juni 2014

Välkommen Linnéa!

Välkommen! Linnéa Wilhelmsson från Lindome IBK är vår andra stipendiat under Star Camp 2014 och kommer under veckan få testa på att träna med Pixbo Wallenstams SSL-lag. Från och med 2012 delar Pixbo Wallenstam varje år ut Star Camps stipendium till två lovande ungdomsspelare, en kille och en tjej. Stipendiet riktar sig till unga spelare i åldern 12-15 år.

Att bli tilldelat Star Camp stipendiet innebär att man under veckan får känna på hur det är att träna och spela match med Pixbo Wallenstams SSL-lag. Samt en gratis lägervecka på Star Camp.

Läs mer om Star Camp stipendiet här: 
http://www.starcamp.se/stip.html


Så här motiverar Pixbo Wallenstams elitansvarige Kalevi Pessi valet av årets stipendiater:

- Star Camp stipendiet utdelas varje år till lovande unga innebandyspelare. Det räcker emellertid inte med att vara duktig på innebandyplan, utan man måste också vara en god lagspelare och bra kamrat vid sidan av planen. Linnéa Wilhelmsson och Casper Sletten uppfyller dessa kriterier mycket väl och är två mycket lovande innebandyspelare och samtidigt goda lagkamrater.

Kalevi Pessi om valet av Linnéa.
- Linnéa Wilhelmsson spelar i Lindome IBK och har i år fått chansen att spela i division 2, vilket hon gjort förtjänstfullt. Hon är samtidigt en mycket betydelsefull spelare i föreningens flicklag 98/99. Linnéa är en lugn, ödmjuk och omtänksam lagkamrat.Välkommen!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar