tisdag 16 juni 2015

Besök hos KUNGEN, Zone Trophy och mycket mer..

Pjuuuh! Ingen rast ingen ro, här på campet pågår aktiviteter hela tiden.

Efter en tuff träningsdag lämnade två busslaster deltagare Mölnlycke för att besöka Innebandykungen i Mölndal. Glada i hågen efter denna vallfärd till innebandyprylarnas Mekka, gick vägen via baguette och festis direkt till Wallenstamhallen och en av veckans absoluta höjdpunkter: ZONE TROPHY. Förutom de två vinnarna i strafftävlingen, gjorde alla grymma deltagare det riktigt svårt för juryn att fördela kvällens priser. Efter en stor (men fredlig!) diskussion kunde de ändå enas. Vad som premierades lite extra blev zorrostraffar, pricksäkerhet och annat innebandygodis..tack alla straffskyttar för en härlig show!

I skrivande stund är träningspassen i full gång. Innan lunch hinner samtliga grupper också med att besöka Renew Group. Där kommer deltagarna lotsas runt på det gigantiska lagret, spana in nästa säsongs hetaste news i materialväg och avsluta med en titt i outletbutiken - som har öppet endast för oss! Lyxigt värre.

Ikväll väntar LASERDOME för de som anmält sig till det. De som är kvar på campet sitter dock inte lottlösa. Klockan 19.00 kommer Pixbo Wallenstams damlag på besök för träningsmatch mot alla som vill försöka sig på att tunnla Stephanie "STING" Boberg eller se Lisa "Zorro" Andebratt showa loss. En timma senare är det herrlagets tur att ta sig an STAR CAMP. Skall segersviten från förra året hålla i sig eller åker herrarna på sin första förlust i Star Camps historia? Den som befinner sig i Wallenstamhallen får se..


Just nu är Star Camp-kameran ute på äventyr. Bilder kommer senare - stay tuned!


2 kommentarer:

 1. Uppdatering ar annan dag känns slött, och inga bilder.
  Är ni så trötta redan första veckan...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut inte! Pga sjukdom i staben har både bloggning och bilder hamnat på efterkälken. Bättring väntar!

   Radera