måndag 22 juni 2015

Crazy Monday!

Puh! Idag har det varit full fart hela dagen på lägret. Efter deltagarna hade dragit igenom sitt första träningspass med sin grupp för veckan så väntade gruppfotografering ute i solskenet. Jesper "Smiley" Andréasson bjöd upp till dans ute vid fotograferingen inuti vår maskor Floorby som han faktiskt valde själv att testa på under dagens fotografering.

Lite senare under dagen tog Sohlberg buss oss in till Göteborg för att besöka Innebandybutiken Innebandykungen på Mölndalsvägen. Blad, grepplindor, klubbor, hjälmar, svettband, skor och mycket annat kom glada deltagare tillbaka med, redo att testas på kvällens Zone Trophy! 

Zone Trophy bjöd på mycket delikatesser till straffar och dessutom några riktigt stekheta räddningar som vi lyckades fånga på film. Dessutom fick vi igång drönaren som filmade ur en ny vinkel på straffarna, spännande! Det kan vi lova att vi tar med på veckans film :) 


Nu är det dags för oss att säga godnatt och tacka för oss. Imorgon väntar Laserdome och match mot Pixbo Wallenstams herrar och damer. Nedan bjuder vi på de bästa bilderna från dagen:
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar