onsdag 17 juni 2015

Liseberg, miniturnering och ledarmatch!

Ännu en dag har gått över i natt och förhoppningsvis sussar deltagarna sött borta i sovsalarna. Många trötta men glada kids fick under kvällen följa en rafflande match mellan de äldsta deltagarna på lägret och ledarlaget. Efter en nervös första period drog dock, sin vana trogen, ledarteamet upp tempot och kassade till slut in en säker seger. Bättre lycka nästa vecka, Star Camp-kiddos!I förmiddags avslutades träningsveckan med gruppen och efter lunch väntade Liseberg för vissa, miniturnering mot bland annat ett specialkomponerat ledarlag för andra. Imorgon är det redan dags för den prestigefyllda avslutningsturneringen STAR CAMP CHALLENGE. Tänk att en lägervecka kan gå så fort!

För nyfikna föräldrar kommer snart spelschemat för dagen. Strax innan åtta vet ditt barn vilket lag han eller hon tillhör, så släng iväg ett mess om du vill veta när du skall heja i vilken hall.

Nu är det även dags för oss i ledargänget att samla energi för att göra avslutningsdagen till den bästa möjliga. God natt önskar Star Camp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar