lördag 11 juli 2015

TACK! | THANK YOU! | DANKE! | GRAZIE! | KIITOS! |

När det är dags att avsluta lägret och summera upp de bästa minnena från alla fyra veckor på Star Camp är det alltid lika svårt. Så mycket minnen, så mycket glädje, så mycket nya kompisar och massor av innebandy. Vi ledare är oerhört glada över att få vara en del av Star Camp och träffa alla er deltagare som gör Star Camp till vad det är. TACK!

Vi vill tacka alla deltagare som under dessa fyra veckor deltagit på Star Camp 2015 och hoppas vi träffas igen nästa år vid samma tid för Star Camp 2016!
När vintern börjar närma sig och Star Camp känns allt för långt borta är det bara att plocka fram filmerna från varje lägervecka och ladda inför Star Camp 2016 :) 
Filmer: https://www.youtube.com/channel/UCuBIfdTOysVVF8zenu_i-KQ
Bilder: https://www.facebook.com/pages/Star-Camp/163287720381040?sk=photos_stream&tab=photos_albums

Den fjärde och sista veckan på Star Camp 2015 har precis avslutats men redan nu är planeringen inför nästa sommar ingång. Anmälan till nästa års läger är öppen och den hittar ni här: http://www.starcamp.se/anmalan.html

Vi vill också tacka alla som följt vår blogg under de fyra gångna veckorna som vi varit igång och hoppas vi ses igen nästa sommar. Denna blogg kommer ligga kvar till nästa år, men inte uppdateras förrän några veckor innan Star Camp 2016. 
Under året kommer ni hittar oss på vår Facebook & även vår Instagram där vi kommer köra en hel del tävlingar och annat kul, håll utkik där! Självklart finns vi också på vår hemsida - www.starcamp.se som nu är uppdaterad inför kommande läger.

CYA ON STAR CAMP 2016! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar