onsdag 1 juli 2015

Tripp till Frökens udde & Femkamp

Eftersom Mölnlycke bjöd på 25 grader och solsken var det ingen tvekan att ta sig till Frökens udde för ett skönt dopp. Och varmt var det! Vi får hoppas att vädret håller i sig så hinner vi med en sväng även imorgon innan Liseberg. 

En av många roliga aktiviteter under lägerveckan är Femkampen som vi genomförde under kvällen. Fem grenar - Hinderbana, pussel på tid, tipspromenad, bollkastning och innebandygolf. Mycket skönt väder även här gjorde att vi kunde köra alla grenar ute vilket höjer upp grenarna ännu mer! Ledarna Mowgli och Puff grillade korv som aldrig förr och delade ut till hungriga kids. En riktigt lyckad kväll med mycket glädje! Även en hel del roliga klipp som vi fångade på film, och som troligtvis dyker upp på veckans film :) 

Imorgon kör vi veckas höjdpunkt för många deltagare - Liseberg! Portarna öppnar någonstans runt 11:00 och vi tar bussen in vid klockan 12-13 med det första gänget och stannar till 18:00. 5-6 timmar av åkande på Liseberg innan ledarmatchen för de äldsta kidsen väntar. Blir det vinst denna veckan? 

Vi hörs imorgon! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar