måndag 27 juni 2016

DAG 2

DAG 2 

Dags att kicka igång den första "riktiga" dagen på vecka två! Fotografering, Zone Trophy och givetvis en hel del träningar stod på dagens schema.

Väckning 07:00 för att kliva upp och käka dagens viktigaste mål, frukost givetvis. Därefter var det dags för gruppfotografering för alla deltagare. På med den nya snygga Zonetröjan alla deltagare fick under gårdagen och fixa till frisyren.

Vädret kanske inte var det bästa just idag. Sol ena stunden och regn den andra. Men ur något negativt kommer alltid något positivt, gruppbilderna blev bättre såklart! ;)
Även årets nya maskot Foxy sprang runt som aldrig förr och såg ut att njuta av värmen i dräkten.

Gruppbilderna kommer läggas ut både här på bloggen och på vår
Facebooksida (
https://www.facebook.com/Star-Camp-163287720381040/ ) och finns ute på torsdag.

Idag fick även deltagarna kicka igång lägret på riktigt när de första två träningarna genomfördes med sin nya grupp. En på förmiddagen och en på eftermiddagen. Kort efter den första träningen genomfördes även en gruppaktivitet för att svetsa ihop gruppen ännu mer. Fotboll, volleyboll eller annat var bara några av sakerna som ledarna hittade på för sina grupper.

Kvällens aktivitet bestod av Star Camps årliga strafftävling - Zone Trophy.
Priser som - snyggast straff, bästa målgest, snyggast räddning, mål från längs avstånd är bland annat några av priserna som delades ut under kvällen. Hela straffturneringen togs hem av Rasmus och Cornelia. Grattis!

Imorgon tar vi bussen till Innebandykungen och kör femkamp på kvällen.

Godnatt!

Nedan hittar ni de bästa bilderna från dagen :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar