tisdag 28 juni 2016

DAG 3

DAG 3

Tredje dagen på campet och en hel del aktiviteter på schemat. Under dagen tog vi en tur till Innebandykungen och under kvällen väntade den årliga femkampen.

Under dagen har som vanligt träningarna med gruppen pågått med mycket spel, lek och teknik. Bland annat fick grupperna besök av superstjärnan Martin Östholm som berättade och visade hur man tränar upp sitt skott för att bli bland de bästa i världen. Många bra tips att ta med sig! Handledsskott, slagskott och såklart Martins favorit dragskottet! Träna träna träna & skjut skjut skjut.

Eftersom vädret nästan var perfekt under hela dagen, traskade två-tre grupper till Frökens udde för ett första dopp. Kallt eller varmt, det låter vi vara osagt...

Vid 14:30 svängde den första svängen bussen in på Wallenstams parkering för att hämta upp två lass med ungdomar redo att shoppa hos Innebandykungen. Klubbor, hjälmar, svettband, hårband, skor, grepplindor och en hel del annat skoj kom glada deltagare tillbaka med, redo att testas på träningen. 

Vädret var för första gången på vår sida (yes!) och vi körde såklart så många grenar som möjligt utomhus. Jesper (Cedric Diggory) och William (Harry Potter) grillade korv som aldrig förr och bjöd upp till dans.
Vår 5-kamp bestod av följande grenar:

* Pussel

* Storkdans (Nyhet!) 

* Bollkastning

* Hinderbana


* Tipspromenad  

Stort grattis till 43 80 spänn som tog hem hela femkampen och vann fem snygga t-shirts från Zone. Tight uppe i toppen, men efter att killarna i 43 80 spänn varit riktigt bra på att gissa hur många kilo korvbröd vi använt under kvällen, så blev segern ett faktum.
Imorgon har vi fullt upp på lägret. På schemat står: 

- Fysträning med Josefine 
- Besök hos Renew Group (Zone & Unihoc) 
- Utmana Pixbo Wallenstams dam & herrlag.
- Guldfika med de nyblivna svenska mästarna


                                 Här bjussar vi på lite härliga bilder från dag 3!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar