tisdag 21 juni 2016

DAG 4

DAG 4 
Den fjärde dagen på lägret och allt rullar på som det skall göra. Glada kids, glada ledare och alla ser ut att ha en fantastisk roligt. Det är kanske vädret vi kan klaga på då, men efter lunch bjöd även Mölnlycke på lite sol :)

Under den fjärde dagen här på campet stod besök hos Renew group, Laserdome, spel mot Pixbo Wallenstams SSL-lag och guldfika på schemat. Vi börjar med besöket hos Renew group.
Tre olika grupper vandrade upp till Renew group som är störst i världen på att tillverka innebandyprodukter (Zone & Unihoc) Klubbor, skor, väskor, kläder och allt som behövs för att kunna spela innebandy helt enkelt. Vi började med en rundvandring uppe på kontoret där kidsen fick se alla nyheter till den kommande innebandysäsongen och fick chansen att ställa alla tänkbara frågor. Kort därefter tog vi en sväng i lagret där lagerchef Joakim tog oss igenom steg för steg hur det går till när man skapar en innebandyklubba.

Efter vi fått en genomgång av lagret kom ögonblicket större delen kidsen väntat på - besök i outleten. 20,50 & 70% rabatt på innebandyprylar är såklart alltid intressant!

Fullspäckat schema även under dagen. Alla grupper fick besök av fystränaren/personliga tränaren Josefine Sinclair som körde ett tufft träningspass på fotbollsplanen. Som tur var håll sig regnet borta och solen visade sig efter lunch. Explosivitet och rörlighet var ledorden på Josefines pass, perfekt för just innebandy.


Årets Star Camp-stipendiater är båda här under den första veckan på SC 2016. Då undrar ni, vad innebär Star Camp-stipendiet?
- Stipendiet innebär att spelaren bjuds på en lägervecka på Star Camp och får där göra samma saker som alla andra deltagare. Det som är extra krydda för stipendiaten är att han/hon får träna med Pixbo Wallenstams a-lag samt får spela med laget mot Star Camp-deltagarna. Stipendiaten får också en egen matchtröja från Pixbo med sitt namn och nummer samt en Zone-tröja med Pixbo Wallenstams elitspelares autografer.

Både Jonathan och Alexandra fick varsin snygg tröja av herr/damlaget under kvällen innan både träning och spel mot kidsen väntade. Pixbo Wallenstams herrlag var oerhört taggade då det var en av de första inneträningarna. Vi gissar att man blir lite trött på de sex fyspass man genomför vecka efter vecka på försäsongen.
Som vanligt blev Pixbos herr SSL-lag lite för svårslaget för kidsen och siffrorna drog iväg. Men hur ofta får man spela match mot Martin Östholm eller skjuta ett skott på Jon Hedlund? Uppskattat av kidsen såklart!

Pixbo Wallenstams damlag med ett SM-guld i ryggen bjöd även dem upp till dans med stipendiaten Alexandra i spetsen. 9-2 blev resultaten mot deltagarna och mycket snygga dragningar, skott och passningar fick vi se under kvällen.

Nästa nyhet för årets läger är guldfikat tillsammans med Pixbo Wallenstams damlag. Kort efter matchen mot kidsen tog vi ner kvällsfikat i Wallenstamshallen och gjorde en återblick på damernas fantastiska säsong som slutade med SM-guld i Tele 2 Arena. Deltagarna fick ställa frågor till Sara Hjorting, Lisa Andebratt och 
Cecilia Habib Westh. Allt från "Hur ofta tränar ni?" till "Vem är coolast i laget?" fick vi svar på och frågestunden verkade väldigt uppskattad vilket såklart är jättekul.Nu tackar bloggen för sig och laddar batterierna till morgondagens besök på Liseberg!

Tack och hej!

Godnatt! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar