onsdag 29 juni 2016

DAG 4


Fyra av sex dagar avklarade på Star Camp 2016 - Vecka 2. Allt rullar på som vanligt, bra fart på träningarna, energifyllda kids och givetvis minst lika pigga ledare!


Under den fjärde dagen på lägret har vi fullt upp hela dagen med aktiviteter. Besök hos Renew group (Zone & Unihoc), Laserdome, spel mot Pixbo Wallenstams SSL-lag och guldfika med Pixbos damlag. Vi börjar med besöket hos Renew group.

Tre grupper vandrade upp till Renew group efter frukost, Renew står för ungefär 50% av all innebandyutrustning som säljs i världen. Från Sverige och hela vägen till Singapore. Skor, klubbor, grepplindor, målburar, västar och allt annat som behövs för att spela innebandy helt enkelt. Som vanligt började vi uppe i visningsrummen hos Zone och Unihoc där Andreas och Johan visade upp alla nyheter till den kommande innebandysäsongen. Därefter tog lagerchef Joakim med oss till lagret där vi fick veta hur man steg för steg skapar en innebandyklubba.
Efter vi fått en genomgång i världens största innebandylager, traskade vi vidare till outleten. 30,50 & 70% rabatt på innebandyprylar från Zone och Unihoc. Det är svårslaget.

Fullspäckat schema även under dagen. Alla grupper fick besök av fystränaren/personliga tränaren Josefine Sinclair som körde ett tufft träningspass på fotbollsplanen, fram tills vädret inte ville sammarbeta längre och en kort men intensiv regnskur slog till. Istället fick Josefine och deltagarna ta en löptur till Blackfoxhallen och fortsätta.

Lite senare på kvällen fick vi sällskap av Pixbo Wallenstams herrar som var redo för lite matchspel mot deltagarna. Dock lite trötta efter ett hårt träningspass ute på löpbanan då coopertest genomfördes. Men det syntes knappt på planen, torsk för kidsen med 14-1. 
Som vanligt blev Pixbos herr SSL-lag lite för svårslaget för kidsen och siffrorna drog iväg. Men hur ofta får man teka mot Martin Östholm eller skjuta ett skott på Jon Hedlund? Uppskattat av kidsen såklart! 

Förhoppningsvis ser vi någon av deltagarna i Pixbos A-lag om några år ;)
Efter herrarnas uppvisning klev Pixbo Wallenstams damlag med ett SM-guld i ryggen in i hallen och bjöd även dem upp till dans. 10-3 blev resultaten mot deltagarna och många snygga mål fick vi se under kvällen. En hel del fångat i kameran som troligtvis dyker upp i veckans film på fredag.

Nästa nyhet för årets läger är guldfikat tillsammans med Pixbo Wallenstams damlag. Kort efter matchen mot kidsen tog vi ner kvällsfikat i Wallenstamshallen och gjorde en återblick på damernas fantastiska säsong som slutade med SM-guld i Tele 2 Arena. Målen, firandet och glädjen.

Deltagarna fick ställa frågor till Amanda Mellberg och Isabell Krantz. 
 Allt från frågor som "Hur kändes det att lyfta bucklas i Tele2 arena?" till "Vilken låt spelade ni innan SM-finalen?" fick vi svar på och frågestunden verkade väldigt uppskattad bland deltagarna, vilket vi tar med oss!

Nu tackar bloggen för sig och laddar batterierna till morgondagens besök på Liseberg då vi tar med oss 100 taggade kids in till Göteborg!

Tack och hej!

Godnatt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar