torsdag 30 juni 2016

DAG 5

Näst sista dagen på vecka två och Star Camp 2016. Detta innebär bland annat den sista träningen tillsammans med sin grupp och alla nya kompisar. Första träningen drog igång 8:00 och fram till 12:30 innan det var dags Liseberg. Alla som inte hängde med till Liseberg fick såklart lira lite innebandy i Wallenstam när vi körde ett sammanslag av alla gruppen och körde mini-turnering i Wallenstamhallen. En stor favorit kan vi säga, tre planer och fyra mot fyra.

Vädret har väl inte direkt varit på vår sida under veckan, trots det har faktiskt några grupper traskat upp till Frökens udde för ett dopp när solen visade sig. Idag var ingen solig dag i Göteborg och Liseberg. Men uppehåll större delen av dagen och det innebär kort kö på attraktionerna. Helix, Balder, Aerospin, Mechanica och Kanonen var solklara favoriter bland kidsen. Vi ledare fortsatte stenhårt på vårt Harry Potter-tema och tog klubban och flög in i Wallenstamshallen mot de fem äldsta tjejerna och tio äldsta killarna på lägret. Oerhört tuff och jämn match med många vinnarskallar. Kidsen var helt klart mest taggade och fick två snabba mål, som var riktigt snygga dessutom! Innebar detta slutet på en sjuttonårig lång vinnarperiod för ledarlaget? Alltså 68!? matcher...

Som tur är fick ledarna ingång handlederna och även målskyttet. 4-4 stod det länge innan rutinen i ledarlaget slog till och siffrorna skrevs till 6-4 efter två läckerbitar från Philip "Sirius Black" Bringestedt. Tack för en riktigt roligt match!

Bloggen tackar för sig och säger godnatt. Imorgon väntar uppstigning 6:30 för att käka frukost och dra igång turneringen som pågår under hela dagen. 


Avslutning 13:30 i Wallenstamhallen. Vi välkomnar föräldrar, syskon och såklart alla kids för att titta på veckans film och säga hejdå för iår. Vi har haft en riktigt rolig vecka och ser fram emot en spännande turnering imorgon i Wallenstamhallen och Mölnlyckehallen för att avsluta veckan.


Tack och hej!


Här hittar ni de bästa bilderna från dagen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar