torsdag 23 juni 2016

TACK VECKA 1!


Oj vilken vecka vi har haft! Först och främst vill vi tacka alla deltagare under vecka ett för en grym lägervecka. Femkamp, Lisebergsbesök, ledarmatch, träningar, match mot Pixbo Wallenstams SSL är bara några få av alla upplevelser som skett under veckan. 

Under dagen har vi som vanligt kört Star Camp Challenge, vår årliga turnering i båda hallarna och de lag som tog sig hela vägen var lag George och Dudley. En riktigt tajt match men tillslut kammande George hem segern och siffrorna skrevs till 2-1 till George. Stort grattis!  


Varje år delar vi på Star Camp ut en utmärkelse tillsammans med Friends. Veckans kompis delas ut till en kille eller tjej som under lägerveckan både har varit en bra och snäll kompis på och utanför planen och även får alla att känna sig välkomna i gruppen. Veckans utmärkelser gick till Ella och Anton. Grattis till utmärkelsen och tack för att ni finns på lägret!

Vi har även haft två stipendiater under veckan som bland annat fått träna tillsammans med Pixbo Wallenstams SSL-lag. Starkt jobbat att hoppa in i varsitt topplag i SSL och göra det riktigt bra. Vi hoppas vi ses mer i framtiden och håller tummarna för att vi ser er i SSL om några år.
Snart ligger även veckans film ute på vår Youtubekanal. Håll utkik här på bloggen och även vår Facebook för att se filmen först :) 

Vi ledare vill tacka er deltagare som gjort denna veckan till ett minne för livet och vi hoppas att vi ses igen på Star Camp 2017!
Nedan hittar ni de bästa bilderna från dagen! 

T A C K
C Y A 2 0 1 7
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar