måndag 4 juli 2016

DAG 2


Dags att dra igång den första "riktiga" dagen på vecka tre!

Fotografering, Zone Trophy och givetvis en hel del träningar stod på dagens schema.

Upp och hoppa vid 07:00 för att traska till biblioteket och käka dagens viktigaste mål. Frukost såklart. Vid 8:50 stod den första gruppen redo för gruppfotografering tillsammans med året nya maskot - Foxy! På med den nya snygga Zonetröjan alla deltagare fick under gårdagen och fixa till frisyren.

Vädret har ju varit bättre. Regn, sol, regn och sol. Men vi slapp undan regnet rätt bra och fick till några snygga gruppbilder.

Gruppbilderna kommer läggas ut både här på bloggen och på vår
Facebooksida (
https://www.facebook.com/Star-Camp-163287720381040/ ) och finns ute på fredag.


Två träningar varje dag gäller på Star Camp och idag fick deltagarna kicka igång lägret på riktigt när de första två träningarna genomfördes med sin nya grupp. En på förmiddagen och en på eftermiddagen. Kort efter den första träningen genomfördes även en gruppaktivitet för att lära känna varandra ännu bättre. Fotboll, volleyboll, kubb eller bad var bara några av sakerna som ledarna hittade på för sina grupper.

Kvällens aktivitet bestod av Star Camps årliga strafftävling - Zone Trophy.
Priser som - snyggast straff, bästa målgest, snyggast räddning, mål från längs avstånd är bland annat några av priserna som delades ut under kvällen. Hela straffturneringen togs hem av Ida & Victor.

Stort grattis!

Imorgon tar vi bussen till Innebandykungen och kör femkamp på kvällen. Det laddar vi för!

Godnatt!

Nedan hittar ni de bästa bilderna från dagen :)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar