onsdag 13 juli 2016

DAG 4!


Dag fyra på den internationella veckan på Star Camp 2016.

Som vanligt upp med tuppen 07:00 för alla deltagare för att käka fruktost. Givetvis får man sova längre om man vill, bara man inte missar frukosten. 


Under den fjärde dagen på lägret har vi fullt upp hela dagen med aktiviteter. Besök hos Renew group (Zone & Unihoc), Laserdome, spel mot Pixbo Wallenstams SSL-lag och guldfika med Pixbos damlag. Vi börjar med besöket hos Renew group.

Tre grupper vandrade upp till Renew group efter frukost, Renew står för ungefär 50% av all innebandyutrustning som säljs i världen. Från Sverige och hela vägen till Singapore. Skor, klubbor, grepplindor, målburar, västar och allt annat som behövs för att spela innebandy helt enkelt. Som vanligt började vi uppe i visningsrummen hos Zone och Unihoc där Kalle och Sara visade upp alla nyheter till den kommande innebandysäsongen och kidsen fick ställa frågor.

Därefter tog Mikael med oss till lagret där vi fick veta hur man steg för steg skapar en innebandyklubba.


Efter vi fått en genomgång i världens största innebandylager, traskade vi vidare till outleten. 30,50 & 70% rabatt på innebandyprylar från Zone och Unihoc. Det var höjdpunkten kan vi säga.

Lite senare på kvällen fick vi sällskap av Pixbo Wallenstams herrar som var redo för lite matchspel mot deltagarna. Som vanligt på lekhumör och bjöd på lite finlir på planen. Förlust för deltagarna. Men om man spelar i världens högsta innebandyliga så är man rätt duktig på att göra mål, oavsett motstånd. Hur ofta får man teka mot Martin Östholm eller försöka finta Patrik Malmström? Uppskattat av kidsen såklart! Efter herrarnas uppvisning klev Pixbo Wallenstams damlag med ett SM-guld i ryggen in i hallen och bjöd även dem upp till dans, visst såg vi att även damerna är ett lag i världsklass. Lite kort om folk gjorde att legenden och tillika lägerchefen Jorunn Göransson fick kliva in i damlaget och leverera igen.
Innebandygodis på hög nivå.

Nästa nyhet för årets läger är guldfikat tillsammans med Pixbo Wallenstams damlag. Kort efter matchen mot kidsen tog vi ner kvällsfikat i Wallenstamshallen och gjorde en återblick på damernas fantastiska säsong som slutade med SM-guld i Tele 2 Arena. Målen, firandet och glädjen.

Deltagarna fick ställa frågor till damlagets Alicia Fylke, Frida Ahlstrand och Ida Sundberg.
 Allt från frågor som "Hur kändes det att lyfta bucklas i Tele2 arena?" till "Vilken låt spelade ni innan SM-finalen?" fick vi svar på och frågestunden verkade väldigt uppskattad bland deltagarna, vilket vi tar med oss!

Nu tackar bloggen för sig och laddar batterierna till morgondagens besök på Liseberg då vi tar med oss en tredjedel av lägret med taggade kids.

Tack och hej!

Godnatt!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar