torsdag 14 juli 2016

DAG 5!

Dag fem på vecka fyra är här!

Detta innebär bland annat den sista träningen tillsammans med sin grupp och alla nya kompisar. Första träningen drog igång 8:00 och fram till 12:30 innan det var dags Liseberg. Alla som inte hängde med till Liseberg fick såklart lira lite innebandy i Wallenstam när vi körde ett sammanslag av alla gruppen och körde mini-turnering i Wallenstamhallen. En stor favorit kan vi säga, tre planer och fyra mot fyra. Ett ledarlag som vanligt, som gör allt de kan för att inte förlora mot kidsen såklart ;)

Vädret har varit lite upp och ned under veckan med idag fick vi fantastisk bra väder på Liseberg. Det tackar vi för! Ganska mycket folk på Liseberg, men trots det, hyfsat kort kö på attraktionerna. Kul för deltagarna!

Helix, Balder, Aerospin, Mechanica och Kanonen var solklara favoriter bland kidsen. Vi ledare fortsatte stenhårt på vårt Harry Potter-tema och tog klubban och flög in i Wallenstamshallen mot de fem äldsta tjejerna och tio äldsta killarna på lägret. Ledarna ställde upp med bästa möjliga lag och flertalet SSL-stjärnor och landslagspelare.

Som vanligt en tuff första period med böljande spel. Kidsen tog ledningen med 1-0 innan Hogwarts vaknade till och gjorde mål efter mål. 11-7 slutade matchen och ledarlagets streak på 70 matcher forsätter!!!

Vi tackar även en bra publik som hejade genom hela matchen och höll stämningen uppe i Wallenstamhallen. Kort efter slutsignalen stormades planen av glada kids som ville ha autografer och såklart dansa! Mer om det imorgon, när filmen visas i Wallenstamhallen.

Bloggen tackar för sig och säger godnatt. Imorgon väntar uppstigning 6:45 för att käka frukost och dra igång turneringen som pågår under hela dagen - Star Camp challenge! 

Avslutning 13:30 i Wallenstamhallen. Vi välkomnar föräldrar, syskon och såklart alla kids för att titta på veckans film och säga hejdå för iår. Vi har haft en riktigt rolig vecka och ser fram emot en spännande turnering imorgon i Wallenstamhallen och Mölnlyckehallen för att avsluta veckan.

                                    Här hittar ni de bästa bilderna från dagen

Ciao! 


           


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar