fredag 8 juli 2016

TACK för en fantastisk vecka tillsammans med er!

Vi vill börja med att skicka ett stort tack till alla deltagare under veckan för en av de bästa veckorna denna sommaren. Liseberg, femkamp, match mot Pixbos SSL-lag, massvis av träningar, ledarmatch, Star Camp challenge är bara några av aktiviteterna vi har hittat på.

Nu till gårdagen. 

Uppstigning vid 6:30 för att hinna käka frukost innan den årliga Star Camp challenge drog igång. Vår avslutande turnering för alla lägerdeltagare där alla grupper blandas och spelar minst tre matcher var under dagen. Både i Wallenstamahallen och Mölnlyckehallen. Alla lag (20st) får spela minst tre matcher innan vi drar igång slutspelet. När man inte spelar så gäller det att städa sitt rum, packa ihop alla sina saker och lägga dem på läktaren. 

Hela vägen till finalen tog sig lag Dudley och Sirius black där det blev en jämn final. Målsnålt, men tillslut fick vi se Dudley som segrare med två mål mot ett. 
Grattis till en bra genomförd turnering av både Sirius black och Dudley!
Kort efter finalen var det dags för veckans avslutning av lägret. Som vanligt börjar vi med att kolla på veckans höjdpunkter samlat i en film. Tretton minuter av bara Star Camp vecka tre!


Snart finns även filmen uppe på Star Camps Youtubekanal. Håll utkik här och på Facebook, den kommer med all sannolikhet dyka upp under dagen ;)
Vi delar även ut lite priser under avslutningen. Det vinnande laget i Star Camp challenge såklart och ett oerhört fint pris som vi kallar veckans kompis. Varje år delar vi på Star Camp ut en utmärkelse tillsammans med Friends. Veckans kompis delas ut till en kille eller tjej som under lägerveckan både har varit en bra och snäll kompis på och utanför planen och även får alla att känna sig välkomna i gruppen.

Veckans utmärkelser gick till Maja och Mikael. Grattis till utmärkelsen och tack för att ni finns på lägret! Ni är guld värda! 

Vi ledare vill tacka er deltagare som gjort denna veckan till ett minne för livet och vi hoppas att vi ses igen på Star Camp 2017! TACK! 

Nedan hittar ni som vanligt de bästa bilderna från dagen.

CYA 2017! 


 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar