fredag 1 juli 2016

TACK FÖR EN GRYM VECKA!

Vilken vecka vi haft! Tack alla deltagare under veckan för ett fantastisk vecka tillsammans med er! Liseberg, ledarmatch, träningar, match mot Pixbos SSL-lag och femkamp är bara några av upplevelserna som skett under veckan.

Uppstigning vid 6:30 för att hinna käka frukost innan den årliga Star Camp challenge drog igång. Vår avslutande turnering för alla lägerdeltagare där alla grupper blandas och spelar minst tre matcher var under dagen. Både i Wallenstamahallen och Mölnlyckehallen. Stenhård kamp i finalen mellan Dudley och Luna Lovegood där matchen hade många ansikten och bra stämning på läktaren. Tillslut fick vi se en seger för Luna Lovegood med 7-5. Väldigt många mål, kul!

Grattis till en grym turnering Luna!

Varje år delar vi på Star Camp ut en utmärkelse tillsammans med Friends. Veckans kompis delas ut till en kille eller tjej som under lägerveckan både har varit en bra och snäll kompis på och utanför planen och även får alla att känna sig välkomna i gruppen. Veckans utmärkelser gick till Caroline och Erik. Grattis till utmärkelsen och tack för att ni finns på lägret! Ni är guld värda! 

Snart ligger även veckans film ute på vår Youtubekanal. Håll utkik här på bloggen och även vår Facebook för att se filmen först :) 


Vi ledare vill tacka er deltagare som gjort denna veckan till ett minne för livet och vi hoppas att vi ses igen på Star Camp 2017! 

Nedan hittar ni de bästa bilderna från dagen!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar