lördag 16 juli 2016

TACK FÖR EN MAGISK VECKA!

Vi vill börja med att skicka ett stort tack till alla deltagare under veckan för en av de bästa veckorna denna sommaren. Liseberg, femkamp, match mot Pixbos SSL-lag, massvis av träningar, ledarmatch, Star Camp challenge är bara några av aktiviteterna vi har hittat på.

Nu till gårdagen. 

Uppstigning vid 7:00 för att hinna käka frukost innan den årliga Star Camp challenge drog igång. Vår avslutande turnering för alla lägerdeltagare där alla grupper blandas och spelar turneringspel hela dagen. Många av våra internationella gäster lämnade lägret lite tidigare på grund av flyg, färjor mm.

Vi drog igång lite senare och kidsen fick mer speltid, vilket såklart var uppskattat! :)

När man inte spelar så gäller det att städa sitt rum, packa ihop alla sina saker och lägga dem på läktaren. Vi kan väl säga att vissa rum är bättre än andra på att städa....


Hela vägen till finalen tog sig lag Hermione och Fleur där det blev en jämn final. Målsnålt, men tillslut fick vi se Hermione som segrare med tre mål mot ett. 
Grattis till en bra genomförd turnering av både Hermione och Fleur. 
Kort efter finalen var det dags för veckans avslutning av lägret. Som vanligt börjar vi med att kolla på veckans höjdpunkter samlat i en film. Tretton minuter av bara Star Camp vecka fyra.

Filmen finns nu även uppe på vår kanal. Länk kommer in nästa blogginlägg! 


Vi delar även ut lite priser under avslutningen. De två finallagen i Star Camp challenge såklart och ett oerhört fint pris som vi kallar veckans kompis. Varje år delar vi på Star Camp ut en utmärkelse tillsammans med Friends. Veckans kompis delas ut till en kille eller tjej som under lägerveckan både har varit en bra och snäll kompis på och utanför planen och även får alla att känna sig välkomna i gruppen.

Veckans utmärkelser gick till Kornelia och Carlos. Grattis till utmärkelsen och tack för att ni finns på lägret! Ni är guld värda! 

Vi ledare vill tacka er deltagare som gjort denna veckan till ett minne för livet och vi hoppas att vi ses igen på Star Camp 2017! TACK! 

Nedan hittar ni som vanligt de bästa bilderna från dagen.


CYA 2017!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar