söndag 17 juli 2016

TACK STAR CAMP 2016!

Det är alltid lika svårt att avsluta lägret och summera upp de bästa minnena från fyra helt fantastiska veckor. Så otroligt mycket glädje, så mycket minnen, massvis med nya kompisar från hela världen och såklart massor av innebandy.

Vi ledare är stolta och oerhört glada över att få vara en del av Star Camp och träffa alla er deltagare som gör Star Camp till världens roligaste innebandyläger. TACK!

Vill vi tacka alla deltagare som under de fyra veckorna deltagit på Star Camp 2016 och hoppas vi ses igen nästa år. Nedräkningen till Star Camp 2017 är redan igång!

När sommaren och Star Camp 2017 känns allt för långt borta i vinter har vi ett tips. Surfa in på vår Youtube kanal, upplev lägerveckorna en gång till och ladda inför Star Camp 2017! Det kommer i alla fall vi definitivt göra!
Ni hittar alla bilder och filmer från Star Camp 2016 nedan.

Filmer: https://www.youtube.com/channel/UCuBIfdTOysVVF8zenu_i-KQ
Bilder: https://www.facebook.com/Star-Camp-163287720381040/photos


Den fjärde och sista veckan på Star Camp 2016 har precis avslutats men redan nu är planeringen inför nästa sommar ingång. Anmälan till nästa års läger är öppen och den hittar ni här: http://www.starcamp.se/

Vi vill också tacka alla som följt vår blogg under de fyra gångna veckorna som vi varit igång och hoppas vi ses igen nästa sommar. Denna blogg kommer ligga kvar till nästa år, men inte uppdateras förrän några veckor innan Star Camp 2017.
 

Under året kommer ni hittar oss på vår Facebook & även vår Instagram där vi kommer uppdatera en hel del när lägret närmar sig. Håll utkik där! 

Självklart finns vi också på vår hemsida - www.starcamp.se som nu är uppdaterad inför kommande läger.


Tack åter igen. Nu är det dags för oss att ta lite efterlängtad semester! Vi ses på Star Camp 2017! 
CYA 2017! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar