söndag 3 juli 2016

Välkomna till Star Camp 2016 - Vecka 3!

S T A R  C A M P  2 0 1 6 - WEEK 3

Vi hälsar er varmt välkomna till den sjuttonde upplagan av Star Camp 2016 och den tredje veckan på världens roligaste innebandyläger.

Star Camp grundades år 2000 då det första lägret genomfördes, med målsättningen att skapa världens roligaste innebandyläger. Idag sexton år senare står samma målsättning kvar - 
att ge alla deltagare en oförglömlig vecka tillsammans med nya vänner från de flesta av världens innebandyländer.

Man behöver inte spela i någon förening för att delta. Man kan komma ensam, med några kompisar eller med hela sitt lag! Alla är välkomna! 
Till Star Camp 2015 kom det närmare 650 lägerdeltagare fördelade på fyra veckor. Under sommarens läger slår vi rekord i både antal lägerdeltagare (över 700st!) och även andelen tjejer. Grymt kul tycker vi!

På denna bloggen kan ni följa de dagliga aktiviteterna som sker under veckan. Bilder från dagen, film och lite annat. 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Dags för den tredje veckan på Star Camp 2016. Samling för oss ledare vid 14-tiden för att göra iordning det sista innan alla lägerdeltagare kommer med sitt pick och pack och gör sig redo för en vecka på Star Camp 2016.

Under den tredje veckan på lägret har vi en hel del olika nationaliteter. Både bland deltagarna, men även bland ledarna. Sverige, Norge, Danmark, Finland, Belgien och Tjeckien bland deltagarna. Sedan har vi även Pieter-Jan från Belgien, 
Eliška och Jirka från Tjeckien och Sondre från Norge. Kul att innebandyn sprider sig i runtom i världen.

Två veckor av rutin gjorde att vi slog upp incheckningen tidigare, för som vanligt trillade innebandysugna deltagare in redan vid 14-tiden. Vid incheckningen får alla deltagare
kläder, scheman, gruppindelning, rumsnummer och allt annat som behövs för att göra sig redo för veckan. 

Därefter väntar middag några hundra meter bort vid Mölnlyckes bibliotek där vi äter tre mål om dagen. Frukost, lunch och middag. Idag bjussa "bamba" på hamburgare, riktigt uppskattat av kidsen såklart.

Klockan 19:00 stod ledarna uppradade i Wallenstamhallen för att dra igång årets invigning.
Presentation av ledarna, genomgång av schemat och allmän info stod bland annat på schemat. Därefter väntade gruppindelningen och namnlekar för att lära känna sina nya polare. Imorgon är det dags för den första träningen tillsammans med gruppen. Uppstigning 07:00!

Nu har vi precis käkat upp kvällsfikat och förbereder inför morgondagens aktiviteter! Där bland annat gruppfotografering och Zone Trophy står på schemat.

Vi hörs imorgon!

Här bjuder vi på de bästa bilderna från dagen!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar