fredag 4 juli 2014

En vecka i världsklass!

Ännu en vecka har gått på Star Camp 2014 och vi ledare vill tacka er deltagare som har gjort denna veckan till ett minne för livet. Vi hoppas även vi har gett er ett minne för livet. 

Under hela avslutningsdagen spelar vi alltid en turnering där vi blandar lagen och spelar i de båda hallarna. Peter pan och Bambi var de lag som tog sig hela vägen till en ärofyllda finalen och gjorde upp om segern. En oerhört tajt match som slutade med straffar efter 6-6 i full tid, där sedan Bambi avgjorde efter en hel del straffar. Grattis team Bambi!  

Varje år delar vi på Star Camp ut en utmärkelse tillsammans med organisationen Friends. Veckans kompis får den kille och tjej som under lägerveckan varit en bra och snäll kompis både på och utanför planen och som får alla i gruppen att känna sig välkomna. Denna veckan fick Lasse från Danmark priset på killsidan och Milla utmärkelsen. Stort grattis!  

Det var inte bara veckans kompis som delades ut på vår avslutning. Star Camp stipendiaten Linnéa uppmärksammades med en present från Pixbo Wallenstams damlag och städgubbarna tog hem priset som bäst städade rum, snyggt jobbat!  

Vi tackar er alla från vecka 3 på Star Camp 2014 och hoppas vi ses igen nästa år. 
För alla er som missade filmen under avslutningen kan ni titta på den om och om igen här: Inga kommentarer:

Skicka en kommentar