fredag 26 juni 2015

Tack för en oförglömlig vecka på Star Camp 2015!

Tack för en oförglömlig vecka med er alla! Nu är den andra veckan på Star Camp 2015 över och vi vill tacka er alla för en rolig och lyckad vecka tillsammans med er! Femkamp, Lisebergsbesök, ledarmatch, träningar, match mot Pixbo Wallenstams SSL är bara några få av alla upplevelser som skett under veckan. 

Under dagen har vi som vanligt kört Star Camp Challenge, vår årliga turnering i båda hallarna och de lag som tog sig hela vägen var lag Merry och Piff. En riktigt tajt match men efter två snabba mål i den andra perioden skrevs siffrorna 3-1 till Merry. Stort grattis! 


Varje år delar vi på Star Camp ut en utmärkelse tillsammans med Friends. Veckans kompis delas ut till en kille eller tjej som under lägerveckan både har varit en bra och snäll kompis på och utanför planen och även får alla att känna sig välkomna i gruppen. Veckans utmärkelser gick till Christoffer och Sandra. Grattis!
Snart ligger även veckans film ute på vår Youtubekanal. Håll utkik här på bloggen och även vår Facebook för att se filmen först :) 

Vi ledare vill tacka er deltagare som gjort denna veckan till ett minne för livet och vi hoppas att vi ses på Star Camp 2016!


THANK YOU WEEK 2
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar