tisdag 30 juni 2015

Tisdag!

Höga förväntningar just denna tisdag. Drömväder väntade och dessutom massvis med aktiviteter! Dagen drog så smått igång med den första träningen 8:00 i Wallenstamhallen för grupp fyra, skönt att komma igång tidigt. Eller? 


Efter dagens träningspass innan lunch tog sig ett gäng till Frökens udde för att bada i sommarvärmen som Mölnlycke bjöd oss på.


Runt 18-tiden plockade Sohlberg upp ett gäng taggade deltagare till Laserdome. För resterande del av deltagarna på lägret väntade spel mot SSL herr/dam i Wallenstamhallen. Östholm slängde in några dragskott i krysset, Julkunen lurade upp lite kids på läktaren och Jon Hedlund bjussa på några snygga tv-räddningar. Matchen slutade tillslut 5-1. Knappt därefter klev damlaget in i Wallenstam för att göra sig redo att utmana kidsen. En jämn fight med Hedlund längst bak i målet för kidsen som förstärkning. En förstärkning som heter duga... Dock fick damlaget bra tryck matchen igenom och vann matchen med 4-3.


Det blev en sen kväll för hela lägret, men vad gör det när Sverige tog sig hela vägen till finalen i U21 EM och slog Portugal på straffar efter ett helt galet drama. Efter Carlgrens makalösa räddning stod det klart att Sverige är europamästare i fotboll för U21, glädje, glädje och ännu mer glädje utspelade sig i Wallenstamshallen.


Imorgon vandrar alla grupper upp till Renew Group (Zone & Unihoc) för att titta på alla nyheter till säsongen 15/16, shoppa lite i outleten och även titta hur man tillverkar en innebandyklubba. Runt sjutiden väntar Star Camps femkamp! Hinderbana, tipspromenad, innebandygolf, pussel och bollkastning.  Nedan hittar ni de bästa bilderna från dagen!


                                                            GODNATT! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar