måndag 11 juli 2016

DAG 2!

DAG 2 
Dags att kicka igång den första "riktiga" dagen på vecka två! Fotografering, Zone Trophy och givetvis en hel del träningar stod på dagens schema. Tråkigt väder, men vad gör det när vi är på Star Camp! 


Väckning 07:00 för att kliva upp och käka dagens viktigaste mål, frukost givetvis. Därefter var det dags för gruppfotografering för alla deltagare. På med den nya snygga Zonetröjan alla deltagare fick under gårdagen och fixa till frisyren. 

80% chans till regn vid fotograferingen, men vi klarade oss rätt så bra och fick några snygga gruppbilder tillsammans med årets nya maskot Foxy. 

Gruppbilderna kommer läggas ut både här på bloggen och på vår
Facebooksida (https://www.facebook.com/Star-Camp-163287720381040/ ) och finns ute på torsdag.

Idag fick även deltagarna kicka igång lägret på riktigt när de första två träningarna genomfördes med sin nya grupp. En på förmiddagen och en på eftermiddagen. Kort efter den första träningen genomfördes även en gruppaktivitet för att svetsa ihop gruppen ännu mer. Fotboll, volleyboll eller annat var bara några av sakerna som ledarna hittade på för sina grupper.

Kvällens aktivitet bestod av Star Camps årliga strafftävling - Zone Trophy.
Priser som - snyggast straff, snyggast räddning, mål från längs avstånd är bland annat några av priserna som delades ut under kvällen. Hela straffturneringen togs hem av Lea och Birger. Båda från Tyskland, kul! :)

Förutom många snygga mål, fick vi även se många riktigt vassa räddningar av våra tolv målvakter under kvällen.

Imorgon tar vi bussen till Innebandykungen och kör femkamp på kvällen.

Godnatt!

Nedan hittar ni de bästa bilderna från dagen :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar