tisdag 12 juli 2016

DAG 3DAG 3 

Dag tre. Let´s do this. 


Två stora aktiviteter under dagen som vi följer lite mer intensivt. Besök hos Innebandykungen och Superstar(femkamp).

Under dagen har som vanligt träningarna med gruppen pågått med mycket spel, lek och teknik. Idag besökte även en av världens bästa innebandyspelare lägret och som kanske är mest känd för sitt skott - Martin Östholm!

Östholms skottskola helt enkelt. Martin körde först igenom ett teoripass där han gick igenom vad som är bra att tänka på under en matchsituation. Sedan vidare till Wallenstamhallen för att göra det i praktiken. Många bra tips att ta med sig! Handledsskott, slagskott och såklart Martins favorit dragskottet! Träna träna och träna.

Vid 17:30 svängde bussen in på Wallenstams parkering för att hämta upp ett lass med ungdomar redo att shoppa hos Innebandykungen. Klubbor, hjälmar, svettband, hårband, skor, grepplindor och en hel del annat skoj kom glada deltagare tillbaka med, redo att testas på träningen. Såklart lite roligare när alla nyheter landat i butiken.

Vädret höll isig rätt bra och vi 
körde såklart så många grenar som möjligt utomhus. Storkdansen och korvgrillningen. Jon "Professor Dumbledore" Hedlund och Stephanie "Madam Hooch" Boberg grillade korv som aldrig förr och bjöd upp till dans vid grillen. Kanske något vi får se på veckans film?
Vår 5-kamp bestod av följande grenar:

* Pussel

* Storkdans (Nyhet!) 

* Bollkastning

* Hinderbana


* Tipspromenad  

Grattis säger vi till lag Espana som tog hem hela femkampen och vann fem snygga t-shirts från Zone. Jämnt uppe i toppen, men killarna i det spanska laget hade full koll på hur många kilo korvbröd vi använt under grillningen och tog hem förstaplatsen!  

Imorgon har vi fullt upp på lägret. På schemat står följande gruppaktiviteter med hela lägret.

- Fysträning med Josefine 
- Besök hos Renew Group (Zone & Unihoc) 
- Utmana Pixbo Wallenstams dam & herrlag.
- Guldfika med de nyblivna svenska mästarnaHär bjussar vi på lite sköna bilder från dag 3!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar